לנח ( 55 ) יש אהבה גדולה למוסיקה קלאסית, עבודה שוחקת ופסנתר ישן בסלון הבית. על חלומו
להיות פסנתרן נח וויתר בצעירותו, אולם כשמתקרבים מבחני הקבלה של ניר (10) בנו הקטן
לאקדמיה למוסיקה, החלום מתעורר בו שוב ואיננו מרפה. בתוך הרצף האובססיבי יתפרק זרם חייו
של נח ההולך וצולל אל תוך חיי בנו.
לאלי יש תינוק בתוך הבטן. חולמנית ונרגשת, היא מגיעה לקניון על מנת לעבור בדיקה שגרתית אצל הרופאה, במהלכה היא מגלה כי העובר נמצא ללא דופק.
המומה וכאובה, משוטטת תלושה ברחבי הקניון; אלי מנסה לצייר לעצמה מציאות אחרת.
שוטר מזמין זר במצוקה להסתתר בביתו ומשאיר אותו לבד בדירה עם אישתו, בזמן שהוא יוצא לטפל באירוע טרור, מבלי לדעת שהזר בדירתו הוא בעצם אחד מהמחבלים.
סרט נסיוני המשלב תעוד ווידאו ארט. הסרט עוסק בהתמודדות של קרן (יוצרת הסרט) עם הפרעת החרדה, דרך טיפולים מסוגים שונים.
בסיפור המסגרת קרן עוברת מספר שלבים של התמודדות. תחילה היא נתקלת בקשיי הocd ומנהלת טקסים בייתיים שמדגישים את ההתמודדות הסזיפית שלה עם הפרעת החרדה. ניתן דגש ויזואלי של תחושת הלופ שנוצרת מתוך המחשבות והפעולות האובססיביות.
הטיפולים בסרט מהווים עוגנים בדרך לנסיון שלה לשמור על מצב מאוזן תוך שאילת שאלות על הקשר בין סוגי הטיפולים, והאפקטיביות שלהם.
כחלק מסיפור המסגרת נחשף בהדרגה הטריגר לאירועי החרדה- חוויה פוסט טראומטית של דור שני למלחמת יום כיפור. כבת למי שלחם באחת המלחמות הקשות שהיו בארץ מאז קום המדינה, היא הייתה עדה בנעוריה, להתמודדות היומיומית של אביה עם החרדה, דבר שמשפיע עליה עד היום. לקראת החלק השני של הסרט מתחילים להתווסף חומרי ארכיון מתקופת המלחמה.
הסרט משלב בתוכו אלמנטים תיעודיים, ארכיוניים לצד ייצוג וויזואלי ארטיסטי מתחומים טיפוליים, פסיכולוגיים מחד, ופטישיסטיים מלחמתיים מאידך.